Ingrid 'Isabella'

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Ingrid 'Isabella'

Mijn naam is Ingrid ter Pelle. Ben geboren en getogen in Glanerbrug een dorp gelegen aan de Duitse grens. Voor mijn Nederlandse, Vlaamse, en Duitse cliënten sta ik beter bekend onder de naam “Isabella”. De naam Isabella is door spirituele leraren aan mij toegekend vanwege mijn kwaliteiten met het leggen van gewone speelkaarten.

Met de hulp van mijn gidsen die mij begeleiden en mijn intuïtie heb ik mij de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Door het leggen van gewone speelkaarten leerde ik ook verschillende andere kaartendecks kennen. Hierin geef ik ook cursussen en workshops om mensen het kaartleggen te leren.

Ik ben heldervoelend wat betekent dat ik veel energieën oppik van mensen of plaatsen waar ik mij op dat moment begeef. Verder kan ik ook veel informatie halen uit foto’s (Fotoreading) en voorwerpen (Psychometrie) zowel van levenden en overledenen.
Tijdens een consult  wil ik zo min mogelijk achtergrond informatie over u en over u vragen. Zo werkt voor mij een consult het meest zuiver.

Wat als hobby begon is nu mijn levenswerk geworden. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Enschede onder de naam Praktijk “Isabella”.

Ik heb een nuchtere kijk op het spirituele en houd niet van het zweverige.

Verder beschik ik over een goede dosis humor, ben een gevoelsmens die met veel liefde werkt vanuit mijn hart.

Liefs Ingrid Isabella
 

Share our website