Ingrid 'Isabella'


Welkom, mijn naam is Ingrid  ter Pelle. Heb sinds 2013 een praktijk gevestigd in het centrum van Enschede onder de naam: Cartomante “Isabella”.

De naam Isabella is door spirituele leraren aan mij toegekend vanwege mijn helderziende kwaliteiten met het leggen van gewone speelkaarten.

Als jong meisje voelde ik mij al anders dan andere kinderen. Ik voelde veel situaties aan, en voelde mij soms net een antenne die sferen automatisch oppikte. Veel voorspellingen kwamen uit op basis van bijv: Dromen, en gesprekken. Jaren later kreeg ik ook bezoek van geestenverschijningen die mij intuïtie hebben verdiept en die ik beschouw als gidsen, die mij begeleiden.

Toen ik ouder werd begon ik met kaartleggingen vooral voor familie, vrienden en kennissen. Doordat veel voorspellingen uitkwamen wist ik dat ik een paranormale gave bezat.  Leg voornamelijk de Lenormand,  Engelen, en de gewone speelkaarten. Ben gespecialiseerd in werk  en (liefdes) relaties. Ook werk ik op diverse paranormale/ spirituele hulp en advieslijnen.
Uiteraard ben ik gebonden aan ethisch beroepsgeheim.

Ik heb een nuchtere kijk op het spirituele en houd niet van het zweverige.

Verder beschik ik over een goede dosis humor, ben een gevoelsmens die met veel liefde werkt vanuit mijn hart.


Liefs Ingrid

 
Share our website